Referentie toevoegen

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Link naar uw website

  Titel referentie*

  Referentietekst*

  Foto

  Vul de code in captcha

  Door op verzenden te klikken geeft u toestemming om uw persoonsgegevens zoals hierboven ingevuld, door ons te laten verwerken.
  Zie ook https://www.avgwet.nl

  “De samenwerking met Allart is erg goed verlopen. Door goed naar onze wensen te luisteren, heeft de uitstraling en comfort van de woning onze verwachtingen overtroffen. Ook heel fijn dat Allart heel veel bijkomstige zaken voor ons heeft geregeld, zoals o.a. vergunningen. Ook tijdens de bouw verliep de communicatie tussen ons, Allart en de aannemer Ronald Louwerse vlekkeloos.”

  fam. de Jong, Wemeldinge

  goede samenwerking

  “Na zelf ons droomhuis op papier en in 3D te hebben geschetst, heeft Allart ons geholpen met het volledig uittekenen van het huis en het indienen van de bouwaanvraag. We hadden al veel uitgedacht, maar Allart heeft ons met een vernieuwende blik naar de indeling van de kamers en de vormgeving van de woning laten kijken. Allart staat voor alles open en denkt goed met je mee. Hij reageert snel op vragen of opmerkingen en lost problemen zo snel mogelijk op. Wij hebben de samenwerking met Allart als erg prettig ervaren.”

  Annelieke en Jordy Jongenelen, Heerle

  goede samenwerking

  “Zeer tevreden over het ontwerp en tekeningen, we werden gelijk goed begrepen en zaten op dezelfde lijn.
  Fijne communicatie ook gedurende de vergunningaanvraag bij de Gemeente en contact met de aannemer. Goede adviezen en zeker een aanrader voor anderen.”

  fam. Danker, Yerseke

  fijne samenwerking

  “In samenwerking met Ingenieurshuis De Blaey hebben wij recent een mooie aanbouw opgeleverd.”

  Paul Gijzel, Gijzelbouw

  fijne samenwerking
  Gijzelbouw

  “Bij dit no-nonsens bedrijf voel je je snel op je gemak. Vragen worden snel behandeld en de tekening ligt binnen no time op de mat.

  Hier worden prijzen gerekend waar je blij van wordt. Dus zeker een aanrader.”

  fam. Ruiter, Kortgene

  no-nonsense bedrijf

  “Voor de nieuwbouw van onze woning zijn wij zoekende op internet bij Allart terechtgekomen. Dit blijkt tot nu toe een zeer goede keuze te zijn geweest, want na lang puzzelen zijn al onze wensen verwerkt in een fraai ontwerp. Allart is een rustige, zeer sociale en vooral kundige persoon.”

  fam. Bartelse, Terneuzen

  prettige samenwerking

  “Na de aankoop van ons kavel zijn we in contact gekomen met Ingenieurshuis De Blaey. Met veel tevredenheid kijken wij terug op het ontwerp-proces. Allart wist onze ideeën goed te vertalen in een prettig leefbare woning. De bouwvoorbereiding verliep zeer voorspoedig, met inbegrip van de aanbesteding. Nogmaals bedankt!”

  fam. de Wee, Yerseke

  oplevering woning

  “Prima en prettige samenwerking gehad m.b.t. onze verbouwingsplannen. Allart is kundig en betrokken op zijn werk. Ook zijn we erg tevreden over de communicatie. Aanbevolen!

  Marnix Bloemhof, Kapelle

  goede betrokkenheid en samenwerking

  “We hebben fijn samengewerkt met Allart en hij reageerde altijd snel en adequaat op onze vragen / opmerkingen. Van tekenwerk, constructieberekeningen tot overleg met de gemeente heeft hij voor ons uitgevoerd. Alles volledig naar wens. Wij kunnen Ingenieurshuis De Blaey dan ook zeker aanraden.”

  Rudy Nuijten, Wouwse Plantage

  goede communicatie en snel resultaat

  “Dankzij de goede ideeën van Allart de Blaey voldoet onze nieuwe woning nu aan al onze verwachtingen en wensen.”

  fam. van de Vrede, Krabbendijke

  goed meegedacht
  Maine Coon cattery Jaloe