Referentie toevoegen

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Link naar uw website

Titel referentie*

Referentietekst*

Foto

Vul de code in captcha

Door op verzenden te klikken geeft u toestemming om uw persoonsgegevens zoals hierboven ingevuld, door ons te laten verwerken.
Zie ook https://www.avgwet.nl

“De samenwerking met Allart is erg goed verlopen. Door goed naar onze wensen te luisteren, heeft de uitstraling en comfort van de woning onze verwachtingen overtroffen. Ook heel fijn dat Allart heel veel bijkomstige zaken voor ons heeft geregeld, zoals o.a. vergunningen. Ook tijdens de bouw verliep de communicatie tussen ons, Allart en de aannemer Ronald Louwerse vlekkeloos.”

fam. de Jong, Wemeldinge

goede samenwerking

“Dankzij de goede ideeën van Allart de Blaey voldoet onze nieuwe woning nu aan al onze verwachtingen en wensen.”

fam. van de Vrede, Krabbendijke

goed meegedacht
Maine Coon cattery Jaloe

“Tijdens de voorbereidingen voor de verbouw en nieuwbouw kwamen we in contact met Allart de Blaey. Het gesprek verliep goed en we merkten dat we gelijk op één lijn zaten qua inzicht en aanpak. Heerlijk om met iemand te communiceren die de Zeeuwse nuchterheid kan combineren met een fantastisch ontwerp en praktische oplossingen. De keuze was vlug gemaakt!!
Tijdens de aankoop procedure was het noodzakelijk om op zeer korte termijn de tekeningen in orde te maken in verband met de vergunningen. Dit pakte Allart gelijk op en zodoende zijn alle doelen binnen de gestelde termijn toch behaald. Hier zijn we hem zeer dankbaar voor. Het te behalen doel was eigenlijk onrealistisch en we betwijfelen of dit met een ander bureau behaald was. Petje af.
We zijn nu inmiddels (jaar later) begonnen met de afbouw en het huis voelt erg goed aan. Praktisch, overzichtelijk en voorzien van de juiste lichtinval.”

Wij bevelen INGENIEURSHUIS de BLAEY van harte aan. De juiste prijs/kwaliteit verhouding met een stap extra.

Nogmaals dank!

fam. van der Hulle, Wolphaartsdijk

verbouw, nieuwbouw en ontwikkeling Bijsterweg 11 te Wolphaartsdijk

“Voor ons een bouwtekening verzorgd, inclusief aanvraag vergunning. Is prima geregeld en voor een zeer redelijke prijs en door een zeer sympathieke man”

fam. van den Hooven, Halsteren

bouwtekening garage en serre inclusief aanvraag vergunning

“In samenwerking met Ingenieurshuis De Blaey hebben wij recent een mooie aanbouw opgeleverd.”

Paul Gijzel, Gijzelbouw

fijne samenwerking
Gijzelbouw

“Na zelf ons droomhuis op papier en in 3D te hebben geschetst, heeft Allart ons geholpen met het volledig uittekenen van het huis en het indienen van de bouwaanvraag. We hadden al veel uitgedacht, maar Allart heeft ons met een vernieuwende blik naar de indeling van de kamers en de vormgeving van de woning laten kijken. Allart staat voor alles open en denkt goed met je mee. Hij reageert snel op vragen of opmerkingen en lost problemen zo snel mogelijk op. Wij hebben de samenwerking met Allart als erg prettig ervaren.”

Annelieke en Jordy Jongenelen, Heerle

goede samenwerking

“De samenwerking met INGENIEURSHUIS DE BLAEY is erg prettig verlopen en hierdoor is een mooie website tot stand gekomen. Veel succes met je bedrijf!”

Sandra de Blaeij, C-idee Communicatie

nieuwe website
C-idee Communicatie

“We hebben fijn samengewerkt met Allart en hij reageerde altijd snel en adequaat op onze vragen / opmerkingen. Van tekenwerk, constructieberekeningen tot overleg met de gemeente heeft hij voor ons uitgevoerd. Alles volledig naar wens. Wij kunnen Ingenieurshuis De Blaey dan ook zeker aanraden.”

Rudy Nuijten, Wouwse Plantage

goede communicatie en snel resultaat

“Bij dit no-nonsens bedrijf voel je je snel op je gemak. Vragen worden snel behandeld en de tekening ligt binnen no time op de mat.

Hier worden prijzen gerekend waar je blij van wordt. Dus zeker een aanrader.”

fam. Ruiter, Kortgene

no-nonsense bedrijf

“Zeer tevreden over het ontwerp en tekeningen, we werden gelijk goed begrepen en zaten op dezelfde lijn.
Fijne communicatie ook gedurende de vergunningaanvraag bij de Gemeente en contact met de aannemer. Goede adviezen en zeker een aanrader voor anderen.”

fam. Danker, Yerseke

fijne samenwerking