Referentie toevoegen

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Link naar uw website

Titel referentie*

Referentietekst*

Foto

Vul de code in captcha

Door op verzenden te klikken geeft u toestemming om uw persoonsgegevens zoals hierboven ingevuld, door ons te laten verwerken.
Zie ook https://www.avgwet.nl

“Voor ons een bouwtekening verzorgd, inclusief aanvraag vergunning. Is prima geregeld en voor een zeer redelijke prijs en door een zeer sympathieke man”

fam. van den Hooven, Halsteren

bouwtekening garage en serre inclusief aanvraag vergunning

“Zeer tevreden over het ontwerp en tekeningen, we werden gelijk goed begrepen en zaten op dezelfde lijn.
Fijne communicatie ook gedurende de vergunningaanvraag bij de Gemeente en contact met de aannemer. Goede adviezen en zeker een aanrader voor anderen.”

fam. Danker, Yerseke

fijne samenwerking

“In samenwerking met Ingenieurshuis De Blaey hebben wij recent een mooie aanbouw opgeleverd.”

Paul Gijzel, Gijzelbouw

fijne samenwerking
Gijzelbouw

“De samenwerking met Allart is erg goed verlopen. Door goed naar onze wensen te luisteren, heeft de uitstraling en comfort van de woning onze verwachtingen overtroffen. Ook heel fijn dat Allart heel veel bijkomstige zaken voor ons heeft geregeld, zoals o.a. vergunningen. Ook tijdens de bouw verliep de communicatie tussen ons, Allart en de aannemer Ronald Louwerse vlekkeloos.”

fam. de Jong, Wemeldinge

goede samenwerking

“Bij dit no-nonsens bedrijf voel je je snel op je gemak. Vragen worden snel behandeld en de tekening ligt binnen no time op de mat.

Hier worden prijzen gerekend waar je blij van wordt. Dus zeker een aanrader.”

fam. Ruiter, Kortgene

no-nonsense bedrijf

“Tijdens de voorbereidingen voor de verbouw en nieuwbouw kwamen we in contact met Allart de Blaey. Het gesprek verliep goed en we merkten dat we gelijk op één lijn zaten qua inzicht en aanpak. Heerlijk om met iemand te communiceren die de Zeeuwse nuchterheid kan combineren met een fantastisch ontwerp en praktische oplossingen. De keuze was vlug gemaakt!!
Tijdens de aankoop procedure was het noodzakelijk om op zeer korte termijn de tekeningen in orde te maken in verband met de vergunningen. Dit pakte Allart gelijk op en zodoende zijn alle doelen binnen de gestelde termijn toch behaald. Hier zijn we hem zeer dankbaar voor. Het te behalen doel was eigenlijk onrealistisch en we betwijfelen of dit met een ander bureau behaald was. Petje af.
We zijn nu inmiddels (jaar later) begonnen met de afbouw en het huis voelt erg goed aan. Praktisch, overzichtelijk en voorzien van de juiste lichtinval.”

Wij bevelen INGENIEURSHUIS de BLAEY van harte aan. De juiste prijs/kwaliteit verhouding met een stap extra.

Nogmaals dank!

fam. van der Hulle, Wolphaartsdijk

verbouw, nieuwbouw en ontwikkeling Bijsterweg 11 te Wolphaartsdijk

“Voor de nieuwbouw van onze woning zijn wij zoekende op internet bij Allart terechtgekomen. Dit blijkt tot nu toe een zeer goede keuze te zijn geweest, want na lang puzzelen zijn al onze wensen verwerkt in een fraai ontwerp. Allart is een rustige, zeer sociale en vooral kundige persoon.”

fam. Bartelse, Terneuzen

prettige samenwerking

“Dankzij de goede ideeën van Allart de Blaey voldoet onze nieuwe woning nu aan al onze verwachtingen en wensen.”

fam. van de Vrede, Krabbendijke

goed meegedacht
Maine Coon cattery Jaloe

“Na de aankoop van ons kavel zijn we in contact gekomen met Ingenieurshuis De Blaey. Met veel tevredenheid kijken wij terug op het ontwerp-proces. Allart wist onze ideeën goed te vertalen in een prettig leefbare woning. De bouwvoorbereiding verliep zeer voorspoedig, met inbegrip van de aanbesteding. Nogmaals bedankt!”

fam. de Wee, Yerseke

oplevering woning

“Prima en prettige samenwerking gehad m.b.t. onze verbouwingsplannen. Allart is kundig en betrokken op zijn werk. Ook zijn we erg tevreden over de communicatie. Aanbevolen!

Marnix Bloemhof, Kapelle

goede betrokkenheid en samenwerking